Yke Radema

Verliesverwerking en Rouw

o.a. door kunstzinnige psychosynthese, familie- opstellingen en spiritual healing

"Alleen met het
hart kun je goed
zien. Het wezenlijke is
voor de ogen onzichtbaar."

- A. De St. Exupery -
design: LucidWebs ©2003-2019

Ontdek de veelkleurigheid van jouw persoonlijkheid

Jouw veelkleurigheid (ofwel subpersonen zoals we dat in de psychosynthese noemen) kent vele kwaliteiten en mogelijkheden tot persoonlijke groei. Subpersonen zijn als veelkleurige dragers ontstaan door behoeftes aan bijvoorbeeld zekerheid, liefde, intieme verbondenheid en innerlijke vrede. Het leren kennen en doorgronden van jouw subpersonen is een boeiend proces. Hierbij kun je je bewust worden van  de waarnemer in jezelf.

De grondlegger van psychosynthese is Robert Assaglioli en ziet de waarnemer als een zuiver centrum van bewustzijn en wil, ten volle bewust van de subpersonen in zijn stelsel.

We worden overheerst (beheerst) door alles waarmee we ons identificeren of waaraan we ons hechten. We kunnen alles waarmee we ons dis-identificeren of waarvan we ons ont-hechten, zelf beheersen en besturen. Ik ben wat overblijft, een zuiver centrum van gewaarzijn, de onaangedane Waarnemer van al die gedachten, emoties, gevoelens en gewaarwordingen (Assaglioli).

Om de vele kleuren in jouw persoonlijkheid te kunnen ontdekken gaan we de verschillende subpersonen en hun werking onderzoeken.

In deze cursus maak je gebruik van al je zintuigen. We werken met visualisaties, creatieve werkvormen, introspectie en met dialoog.

Vanuit mijn hart nodig ik jou en jouw subpersonen uit. Wees welkom!

plaatje Ontdek de veelkleurigheid van jouw persoonlijkheid
Datum 4x op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00: 8, 15, 22, 29 mei 2019
Kosten Tarief A: € 80,- / B: € 60,- / R: € 45,-
(inclusief materiaal)
Locatie De Poort, Moesstraat 20, 9717 JW Groningen
Opgave Inlichtingen en opgave: Yke Radema 050-5264009. Spreek evt. je telefoonnummer in op het antwoordapparaat, dan bel ik je terug.
Opmerking Bij annulering 2 weken voor aanvang is het cursusgeld verschuldigd