Yke Radema

Verliesverwerking en Rouw

o.a. door kunstzinnige psychosynthese, familie- opstellingen en spiritual healing

"Alleen met het
hart kun je goed
zien. Het wezenlijke is
voor de ogen onzichtbaar."

- A. De St. Exupery -
design: LucidWebs ©2003-2019

Balansopstellingen: 'Vasthouden en loslaten' (avond)

In samenwerking met Marleen van Engelen

Talloze kleinere en grotere levensopgaven kunnen een bron van stress worden. De veerkracht en het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest komen dan onder druk te staan. De intelligentie van het lichaam zoekt een weg om met de ontstane disbalans om te gaan en tekorten te compenseren. In de cursus willen we hier met elkaar naar kijken door middel van opstellingswerk.

Yke Radema en Marleen van Engelen hebben de opleiding tot Familie Opsteller in 2006 afgemaakt. Ze hebben daarna diverse aanvullende trainingen gedaan. Opleidingsdagen met als thema 'Over het opstellen van het verlangen' en 'Trauma opstellingen' van Franz Rupert. In het 'opstellings-veld' zijn steeds nieuwe ontwikkelingen. Samen organiseerden ze regelmatig 'Balansopstellingsdagen'.

Een andere manier van opstellen: we werken met het opstellen van het verlangen door te zoeken naar de woorden die bij dit persoonlijke verlangen passen. Woorden hebben voor ieder verschillende betekenissen, vaak ook onbewust. Soms staan ze alleen al in die ene situatie voor meer dan je zo oppervlakkig dacht. We onderzoeken door het opstellen van woorden uit een zelfgekozen zin wat die betekenissen daarvan zouden kunnen zijn, in het verhaal van jouw leven

plaatje Balansopstellingen: <i>'Vasthouden en loslaten' (avond)</i>
Datum 3x op donderdagavond van 19.00 - 22.00: 14 mrt, 4, 18 apr 2019
Kosten Tarief A: € 80,- / B: € 70,- / R: € 50,-
Locatie De Poort, Moesstraat 20, 9717 JW Groningen
Opgave Inlichtingen en opgave: Yke Radema 050-5264009. Spreek evt. je telefoonnummer in op het antwoordapparaat, dan bel ik je terug.
Opmerking Bij annulering 2 weken voor aanvang is het cursusgeld verschuldigd