Yke Radema

Verliesverwerking en Rouw

o.a. door kunstzinnige psychosynthese, familie- opstellingen en spiritual healing

"Alleen met het
hart kun je goed
zien. Het wezenlijke is
voor de ogen onzichtbaar."

- A. De St. Exupery -
design: LucidWebs ©2003-2021

Balansopstellingen: 'Kwaliteit van leven?' (avond)

In samenwerking met Marleen van Engelen

Wat verlang je van het leven? Waar wil jij je aan verbinden? Of waar word/voel jij je gebonden in het leven? Durf jij te gaan waar het in jouw leven om gaat? Met welke balans voel jij je vertrouwd? Wat kost je energie t.o.v. verleden en toekomst? Wat geeft je energie en levenskracht?

We stellen jouw intentie of verlangen op door jouw vraag via een zin of tekening samen te vatten. Een tekening kan soms fijn zijn als je nog geen woorden aan jouw vraag kan geven. Ieder woord of deel van de tekening heeft een diepere betekenislaag voor jou. Binnen de opstellingen kan gebruik gemaakt worden van personen die jouw vraag in beeld brengen. Ook wordt wel gebruik gemaakt van voorwerpen op de vloer (vloerankers). In de opstelling wordt de vraag door de deelnemers (representanten) zichtbaar en hoorbaar gemaakt. Representanten of de voorwerpen laten iets zien van de interne en onbewuste werkelijkheid.

We werken vanuit de identiteitsgeoriënteerde psychotraumatheorie (iopt) volgens de methode van Franz Ruppert. In beeld wordt jouw interne dynamiek zichtbaar. Op deze drie avonden beginnen we met een korte inleiding over deze theorie.

Yke Radema en Marleen van Engelen hebben de opleiding tot Familie Opsteller in 2006 afgemaakt. Ze hebben daarna diverse aanvullende trainingen gedaan. Opleidingsdagen met als thema 'Over het opstellen van het verlangen' en 'Trauma opstellingen' van Franz Rupert. In het 'opstellings-veld' zijn steeds nieuwe ontwikkelingen. Samen organiseerden ze regelmatig 'Balansopstellingsdagen'.

Zie ook balansopstellingen.nl

plaatje Balansopstellingen: <i>'Kwaliteit van leven?' (avond)</i>
Datum 3x op dinsdagavond van 19.30 - 22.00: 16 feb, 2, 30 mrt 2021
Kosten Tarief A: € 100,- / B: € 75,- / R: € 50,-
Locatie De Poort, Moesstraat 20, 9717 JW Groningen
Opgave Inlichtingen en opgave: Yke Radema 050-5264009. Spreek evt. je telefoonnummer in op het antwoordapparaat, dan bel ik je terug.